Descrierea produsului
Pachetul contine: Polar RCX3
 • Calculatorul pentru antrenament Polar RCX3
 • Senzorul pentru ritm cardiac Polar H3
 • Ghidul cu noţiuni introductive pentru RCX3

Caracteristici masuratori corporale
 • Ritm cardiac maxim (setat de utilizator )
 • Ritm cardiac maxim (in functie de varsta)Cel mai ridicat număr de bătăi ale inimii pe minut (bpm) în timpul exerciţiilor de nivel maxim. Pentru o estimare brută a ritmului dumneavoastră cardiac, scădeţi-vă vârsta din 220. HRmax este un instrument util pentru determinarea intensităţii antrenamentului, deoarece zonele de intensitate pot fi definite cu ajutorul HRmax. Unele produse Polar definesc ritmul cardiac maxim în timpul Testului Polar Fitness, vezi de asemenea HRmax (pe baza Testului Polar Fitness).
 • Test Fitness Polar
 • Polar OwnCode® (2.4 GHz W. I. N. D. ) – coded transmissionTransmisia codificată a ritmului cardiac blochează automat un cod pentru transmiterea ritmului dumneavoastră cardiac către calculatorul de antrenament. Calculatorul de antrenament citeste ritmul dumneavoastră cardiac numai de la emiţător. Codificarea reduce semnificativ interferenţa de la alte calculatoare de antrenament. Transmisia 2.4 GHz W. I. N. D nu prezintă perturbaţii din partea altor dispozitive electronice.
 • Polar OwnCal® – consum calorii cu procentajul grasimiiPolar OwnCal calculează numărul de kilocalorii consumate în timpul antrenamentului. Această caracteristică vă permite să urmăriţi kilocaloriile consumate în timpul unei sesiuni de antrenament şi kilocaloriile cumulate consumate în timpul câtorva sesiuni de antrenament. Această caracteristică estimează de asemenea procentul de ardere a grăsimilor (% de grăsimi pe afişaj), adică numărul de kilocalorii consumate din grăsimi în timpul unui exerciţiu, exprimat ca procent din kilocaloriile totale arse.
 • Media si maximul ritmului cardiac pentru fiecare tur
 • Media, minimul si maximul ritmului cardiac pe antrenament
 • Ritm cardiac - bpm / %Ritmul cardiac este măsurarea activităţii pe care o depune inima. Ritmul cardiac poate fi exprimat ca numărul de bătăi pe minut (bpm) sau ca procent (%) al ritmului dumneavoastră cardiac maxim.
 • Polar ZoneOptimizer - zone pentru sport personalizate
 • Zone sport PolarZonele sport Polar asigură un mod facil de selectare şi monitorizare a intensităţii antrenamentului dumneavoastră şi respectarea zonelor sport pe baza programelor de antrenament. Antrenamentul se împarte în cinci zone, pe baza procentelor ritmului dumneavoastră cardiac maxim: foarte uşor (50-60%HRmax), uşor (60-70%HRmax), moderat (70-80%HRmax), dur (80-90%HRmax) şi maxim (90-100%HRmax).
 • Training benefitCaracteristica Training benefit vă oferă feedback instantaneu sub formă de text pe calculatorul pentru antrenament, după ce terminaţi sesiunea de antrenament: mai întâi primiţi un scurt rezumat al Beneficiului, iar în fişierul de rezultat al antrenamentului textul Beneficiului este mai lung. Când transferaţi rezultatul antrenamentului la polarpersonaltrainer. com, există o explicaţiei orientată fiziologic a Beneficiului în rezultatul de antrenament din jurnalul dvs. Training benefit interpretează datele numerice pe care calculatorul dvs. pentru antrenament le înregistrează în timpul sesiunii de antrenament şi explică ce tip de efecte a avut sesiunea de antrenament asupra corpului şi formei dvs. fizice. Caracteristica Training benefit este disponibilă pe anumite calculatoare pentru antrenament.
Inregistrare caracteristici
 • TotaluriTotalurile includ datele dumneavoastră de antrenament începând de la ultima resetare, dându-vă posibilitatea de a vă urmări antrenamentul pe termen lung.
 • Fisiere antrenament (cu rezumate antrenament) - 99
 • Jurnal saptamanalIstoricul săptămânal strânge la un loc datele dumneavoastră săptămânale de antrenament. Prin selectarea unei săptămâni, puteţi revizui datele dumneavoastră de antrenament pentru respectiva săptămână.

Denumiri similare la Ceas sport, computer Polar RCX3: RCX 3


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^