Descrierea produsului
Pachetul Polar MULTISPORT RC3 GPS BLACK contine:

- Ceasul Polar RC3 GPS calculator pentru antrenament
- Senzor pentru ritm cardiac Polar H3
- Cablu USB

Transfer de date:

- Compatibil cu Mac (bazat pe tehnologia Intel) via cablu USB
- Compatibil cu polarpersonaltrainer. com via cablu USB
- Compatibil cu PC via cablu USB

Caracteristicile Polarpersonaltrainer. com:

- Analiza avansată a antrenamentului
- Programe de anduranţă
- Vizualizare hartă

Inregistrare carcateristici:

- Totaluri
- Totalurile includ datele dumneavoastră de antrenament începând de la ultima resetare, dându-vă posibilitatea de a vă urmări antrenamentul pe termen lung.
- Fisiere antrenament (cu rezumate antrenament) - 99
Jurnal saptamanal
- Istoricul săptămânal strânge la un loc datele dumneavoastră săptămânale de antrenament. Prin selectarea unei săptămâni, puteţi revizui datele dumneavoastră de antrenament pentru respectiva săptămână.

Caracteristici antrenament:

- Antrenamente ghidate de intervale - ritm cardiac / ritm / distanta
- Creaţi exerciţii la intervale coordonate pe baza timpului, a ritmului cardiac, a vitezei/ritmului sau distanţei cu până la trei cronometre corelate sau distanţe şi până la trei zone target.
Numar de tururi - 99
Profiluri sportive (5 profiluri sportive fixe)
Indicator grafic al zonei target
- Această caracteristică indică grafic pe afişaj zona în care vă aflaţi în timpul unei sesiuni de antrenament, ajutându-vă să rămâneţi în zona de intensitate dorită.
- Inregistrare tur automata
- Cu această caracteristică puteţi regla calculatorul de antrenament să parcurgă tururi pe baza distanţei presetate, de exemplu, la fiecare 1 km/mi.
- Indicator zona
- Indicatorul zonă este un simbol vizibil şi mobil pe display-ul calculatorului de antrenament, care indică dacă vă aflaţi în interiorul zonei target presetate. Această caracteristică vă permite să ajungeţi la ţintele dorite de intensitate/ritm/viteză/cadenţă.
Blocare zona
- Caracteristica de blocare zonă vă ajută să acumulaţi o anumită intensitate. Puteţi fie bloca o zonă înaintea unei sesiuni de antrenament sau în timpul acesteia prin apăsarea unui buton când vă aflaţi în zona dorită.

Caracteristicile GPS-ului integrat:

- Înapoi la linia de pornire
- Distanţa - antrenament, tură şi total
- Altitudine conform GPS-ului
- Cartografiere rută - opţional cu serviciul web polarpersonaltrainer. com
- Running Index: Running Index se bazează pe masurătorile ritmului cardiac şi al vitezei din timpul alergării. Oferă informaţii zilnice despre nivelul performanţei, atât a formei fizice aerobice cât şi a economiei alergării. Înbunătăţiri în eficienţa alergării indică o economie înbunătăţită a perfortmanţei alergării.
- Viteză/Ritm - curent, mediu şi maxim

Altele:

- Iluminare
- Indicator pentru data si ziua saptamanii
- Dual time
- Afisaj 24h
- Blocare taste
- Indicator baterie scazuta
- Baterie reincarcabila
- Afişarea textului în engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză, italiană, olandeză, daneză, finlandeză, norvegiană şi suedeză
- Durata de viaţă a bateriei: 12 ore de utilizare continuă cu GPS-ul pornit, 11 zile atunci când vă antrenaţi 1oră/zi cu GPS-ul pornit.

Greutate : 56.1 grame
Denumiri similare la Ceas sport, computer Polar RC3 GPS HR: RC 3 GPS HR, RC3GPSHR
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^